64% Boskalis aandeelhouders kiest stockdividend

08 juni 2011 door Ad van Herk
64% Boskalis aandeelhouders kiest stockdividend

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maakt bekend dat 64,31 procent van de aandeelhouders heeft gekozen voor een dividend in de vorm van gewone aandelen. Als gevolg daarvan geeft Boskalis vandaag 2.497.479 nieuwe gewone aandelen uit. Op grond van de regels van Euronext Rulebook Book I moeten deze aandelen tot de handel worden toegelaten aan NYSE Euronext Amsterdam. Deze toelating zal op 8 juni 2011 plaatsvinden. Na vandaag bedraagt het totale aantal gewone aandelen Boskalis 103.471.742. Uit artikel 5:4 onder e van de Wet op het financieel toezicht vloeit voort dat geen verplichting tot publicatie van een prospectus bestaat in verband met de toelating.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.