Excelsior verzamelt spullen voor grootse rommelmarkt

08 juni 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op zaterdag 10 september as. zal muziekvereniging Excelsior Papendrecht weer de jaarlijkse rommelmarkt / fancy fair houden, altijd een grootse en gezellige happening.

 
Al sinds jaar en dag verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op deze rommelmarkt te koop aan. Van speelgoed tot antiek, boeken en CD’s, elektrische apparatuur en kleding. Heeft u bruikbare spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u die op zaterdag 18 juni tussen 10.00 en 12.00 uur bij Excelsior afgeven. Excelsior is gehuisvest aan de Rembrandtlaan 206 in Papendrecht; op deze locatie zullen de spullen worden ingezameld en hier zal ook de rommelmarkt worden gehouden.
 
Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.