Dames DES'72 kampioen competititie na wedstrijd tegen De Treffers

05 juni 2011
Dames DES'72 kampioen competititie na wedstrijd tegen De Treffers

PAPENDRECHT - Een regenachtige dag pakte zondag 5 juni om 12:00 wel heel mooi uit voor de eerste damesploeg van handbalvereniging DES'72; Op 5 juni 2011 in een wedstrijd tussen de dames van DES'72 tegen De Treffers uit Krimpen a/d IJssel, zijn de dames van DES'72 kampioen geworden. In de wedstrijd, die in Krimpen a/d IJssel werd gespeeld, was tijdens de rust de tussenstand al 02-05 voor de dames van DES'72. Uiteindelijk werd de wedstrijd beëindigd met een 06-12 voor DES'72. De Treffers zijn daarmee 2e geworden in de competitie. De Treffers speelden thuis.
 

Voor meer foto's, zie www.des72.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.