Marga Rietveld genomineerd voor Onderneemster van het Jaar prijs

11 mei 2011
Marga Rietveld genomineerd voor Onderneemster van het Jaar prijs

PAPENDRECHT - Marga Rietveld uit Papendrecht is genomineerd voor de Onderneemster van het Jaar prijs. Ze bedacht de Nationale Echobon, vanuit haar eigen Echopraktijk, waar ze de mogelijkheden zag voor dit product. Inmiddels heeft Prenatal de bon opgenomen en is er belangstelling vanuit het buitenland. In Engeland wordt de bon inmiddels verkocht als Ultrasound Voucher.

Voor de publieksprijs heeft ze uw stem nodig: stem op Marga Rietveld via www.porsche.nl/stemmen. Dit kan elke dat tot en met 24 mei. Op dit moment staat ze op de 7e plaats van de 50 genomineerde kandidaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.