Instapmeisjes worden eerste bij rayonturnfinale

29 mei 2011 door Ad van Herk
Instapmeisjes worden eerste bij rayonturnfinale

PAPENDRECHT - De jongste turnsters van Olympia zijn wederom eerste geworden bij de uiteindelijke turnfinales in de Sportboulevard te Dordrecht. Daarmee versloegen ze ze drie andere turnploegen uit de regio, die al bij de beste ploegen hoorde uit de eerder gehouden turncompetitie. De namen van de instapturnsters zijn: vlnr. Anna Bakker, Anna van Wemmenhove, Helene Borsje, Lidsey Koenders, Lois de Jong, Vera Nederlof, en Naomi Klooster.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.