Twee aanhoudingen voor mishandeling

29 mei 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Twee mannen van 22 en 23 jaar uit Dordrecht en Papendrecht zijn aangehouden op verdenking van mishandeling. Bij een woning aan de P.C. Hooftlaan in Papendrecht ging op zaterdagavond 28 mei 2011 de bel. De bewoonster deed de deur open en er liepen direct vier mannen het huis in. Daarbij was de ex-man van de vrouw. Binnen ontstond ruzie waarbij een 19-jarige man uit Ridderkerk, die in de woning zat, in ieder geval een kopstoot kreeg. De vier vertrokken en de politie begon een onderzoek met als resultaat de twee aanhoudingen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.