Bouw sportcentrum gegund aan bouwbedrijf Pellikaan

27 mei 2011 door Ad van Herk
Bouw sportcentrum gegund aan bouwbedrijf Pellikaan

PAPENDRECHT - Op 24 mei 2011 heeft het college van Papendrecht besloten om de bouw van het nieuwe sportcentrum aan de Lange Tiendweg te gunnen aan Pellikaan Bouwbedrijf BV uit Tilburg.

Dit besluit is de afronding van een intensief beoordelingstraject in het kader van de Europese aanbesteding. Vier plannen voor het nieuwe sportcentrum zijn beoordeeld en gewogen. Het plan van Pellikaan voldeed het best aan de vooraf gestelde criteria.

Het nieuwe sportcentrum vormt een belangrijk nieuw element van het sportvriendelijke Papendrecht. Het zal bestaan uit een dubbele sporthal, een binnenzwembad en een buitenzwembad met ligweide. Op basis van de nu bekende planning start de bouw in 2012.
Over enkele weken zal meer informatie gegeven worden, onder andere in de vorm van een nieuwsbrief. Op dit moment kan nog geen inhoudelijke informatie over de bouwplannen gegeven worden in verband met noodzakelijke procedures rond de aanbesteding.
Meer informatie over (de voorgeschiedenis van) het nieuwe sportcentrum is te vinden op www.papendrecht.nl/sportcentrum.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.