Programmaboekje VU Papendrecht huis-aan-huis folders

24 mei 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Het cursusprogramma 2011-2012 van Volksuniversiteit Papendrecht komt 10 juni uit. Het programmaboekje bevat meer dan 100 verschillende cursussen, workshops en lezingen op het gebied van talen, creativiteit en vrije tijd, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en kunst- en cultuur. Verder is er een heel hoofdstuk besteed aan kook- en wijncursussen.
De verspreiding binnen Papendrecht zal geschieden tussen 10 en 15 juni, samen met de reclamefolders. Wie geen reclamefolders ontvangt kan een programmaboekje afhalen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.
Oud-cursisten buiten Papendrecht krijgen een exemplaar via de post toegestuurd. Wie afgelopen jaar geen cursus bij de VU volgde kan een boekje afhalen bij de gemeentehuizen en bibliotheken van de omliggende gemeenten.
De Open Dagen zijn dit jaar gepland van 22 t/m 25 juni van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze dagen kan men kijken naar het werk van cursisten en docenten en uiteraard inschrijven. Bij vooruitbetaling krijgt men 10% korting op het cursusgeld .
Op zaterdag 25 juni is tevens een aantal docenten aanwezig om informatie te geven over hun cursus.
Voor meer informatie: www.vupapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.