Kent u dit kunstwerk?

23 mei 2011
Kent u dit kunstwerk?

PAPENDRECHT - In Papendrecht is veel kunst, alleen zijn niet alle kunstwerken even makkelijk te vinden of goed zichtbaar vanaf de openbare weg. Gemeente en Stichting Culturele Raad werken aan een nieuwe kunstroute (wandel- en/of fietsroute) in Papendrecht.

Zij inventariseren daarom waar zich in Papendrecht bekende én onbekende kunstwerken bevinden in de publieke ruimte of op particulier terrein. Kent u zo’n kunstuiting die de moeite waard is om in de kunstroute op te nemen en zo voorbijgangers op te attenderen? Meld deze dan aan onder vermelding van locatie, eventueel de kunstenaar en eventueel een foto. Mail uw inzending vóór 1 juli naar j.mol@papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.