PKC grijpt zich vast aan laatste strohalm

23 mei 2011

PAPENDRECHT - De overwinning afgelopen zaterdag 23 mei op KVS (14-20) en de nederlaag van concurrent DeetosSnel tegen TOP (18-22), geeft PKC weer zicht op een mogelijke plaats in de kruisfinales van deze veldcompetitie in de Ereklasse A. Met een wedstrijd minder gespeeld, is de achterstand op Deetos teruggelopen tot vier punten; de komende wedstrijden worden dus cruciaal, zeker a.s. zaterdag bij de directe confrontatie tussen PKC en Deetos. Bij winst van de Papendrechters zullen de ploegen dan theoretisch weer naast elkaar kunnen staan. Thuis werd er nipt verloren met één punt verschil, een verschil dat tenietgedaan moet kunnen worden zaterdagmiddag in Dordrecht.

PKC kan het zich niet veroorloven om nog een misstap te begaan en zal dus continu vol voor de winst moeten spelen.
Eerst wacht donderdagavond de wedstrijd tegen SKF op de Oostpolder, de nummer laatst van de ranglijst, maar dat mag niet tot een onderschatting doen leiden.
Cruciaal zal ook de uitwedstrijd worden bij TOP op 2 juni. Revanche voor het verlies in de zaalfinale zal nodig zijn om alsnog een kruisfinaleplek te kunnen bereiken.
Het kan dus nog spannend worden in de komende weken, maar dan mag er ook helemaal niets meer mis gaan, tenzij Deetos nog een extra misstap begaat.

Het programma de komende weken:
- 26 mei SKF thuis om 20:30 uur
- 28 mei Deetos uit om 15:30 uur,
- 2 juni TOP uit om 18:00 uur en
- 4 juni Dalto thuis om 15:30 uur.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.