Open bedrijvendag 2011

21 mei 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op Zaterdag 21 mei 2011 organiseerde een aantal bedrijven in de regio een Open Bedrijvendag.
Een van de deelnemende bedrijven in Papendrecht was Scheepswerf Slob aan de Scheepvaartweg 11.

Directeur Astrid Kee ontving belangstellende met een kopje koffie en vertelde in het kort iets over deze bijzondere scheepswerf in Papendrecht. Vervolgens konden bezoekers deelnemen aan diverse workshops, zoals lassen en de kunst van het tekenen van een schip. Uiteraard was er ook een rondleiding over de werf met een bezichtiging van het MEGA-jachten onderdeel van het programma. Medewerkers van de werf waren aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

 

Foto's Luxfoto

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.