Sport en spel in de Wilgendonk

19 mei 2011
Sport en spel in de Wilgendonk

PAPENDRECHT - Op het sportveld in de Wilgendonk in Papendrecht is op woensdagmiddag 18 mei een sport en spelmiddag georganiseerd door het wijkplatform, vrijwilligers en de wijkcoördinatoren van de Gemeente Papendrecht.
Voor de kinderen van alles doen op sport en spel gebied, voetbal, hoepelen, skippyballen, basketballen, frisbeeën en zelfs een heuse trampoline hielden de kinderen de hele middag bezig.

Er waren schminkartiesten van Face To Feest waar de kinderen zich konden laten omtoveren of een glitter tattoos konden laten plaatsen. Aan versnaperingen was niets te kort, want met een strippenkaart konden de kinderen gratis allerlei lekkers halen.

Kortom, het was weer een geslaagde middag voor de kinderen en buurtbewoners.

 

 

foto's:Pieter van den Berg

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.