Hennepdrogerij in woning ontmanteld

18 mei 2011

PAPENDRECHT - n een woning aan de Margriethof heeft de politie op dinsdagmiddag 17 mei een hennepdrogerij ontmanteld. Naar aanleiding van een anonieme melding via Meld Misdaad Anoniem werd het pand binnengegaan. Op de bovenste verdieping troffen agenten rekken en plateaus met zo’n vijftig kilo henneptoppen aan. De materialen en hennep zijn in beslaggenomen voor onderzoek en vernietiging. De politie doet onderzoek naar de zaak en zal de bewoners op het politiebureau ontbieden voor verhoor. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.