Papendrechtse theeproever te gast bij Paul de Leeuw

18 mei 2011
Papendrechtse theeproever te gast bij Paul de Leeuw

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 17 mei was de Papendrechtse theeproever Karel Thieme te gast bij de Paul de Leeuw in de Madiwodovrijdag-show.  Tussen de grappen en grollen van Paul de Leeuw door vertelde hij enthousiast over ‘de grootste uitvinding in de wereld van de thee sinds de ontdekking van het theezakje’; de DaSilva Leaftender theemachine.

Deze, innovatieve, door de Zaltbommelse ondernemer Emidio da Silva ontwikkelde en op de markt gebrachte, theemachine maakt, in slechts 22 seconden, een glas kraakheldere geurige thee, met een keuze uit 6 soorten. Thee van gefilterd zacht, zuiver, mineraalarm water en grove biologische theebladeren.

Ook theepotjes en theekannen thee worden na één druk op de knop volautomatisch bereid.
Van de geurige, sprankelende thee uit deze wonder-machine kan ook ijsthee en American Iced Tea gemaakt worden.

De gepassioneerde Papendrechtse theeproever is dan ook laaiend enthousiast; “Mijn droom komt uit…
eindelijk kan iedereen, op kantoor of in de horeca, zonder rompslomp, heerlijk van geurige losse thee genieten!

Uiteraard liet de theeproever Paul de Leeuw een Nepal thee uit de theemachine proeven en toen … toen was Paul de Leeuw toch ook even héél serieus… hij vond de thee érg lekker!

Niet alleen Papendrecht, maar héél Nederland mag het weten. Voor meerinformatie: www.dasilva-beansandleafs.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.