Kleurwedstrijd Speel-o-theek Papendrecht

18 mei 2011

PAPENDRECHT - Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan organiseert Speel-o-theek Papendrecht een knutsel- en kleurwedstrijd voor kinderen tussen 0 en 12 jaar.  De knutsel-kleurplaten zijn vanaf woensdag 25 mei 2011 af te halen bij de
Speel-o-theek, de bibliotheek en boekhandel De Meent.

Een vrijwilliger van de speel-o-theek heeft voor deze speciale gelegenheid een ‘knutsel-kleurplaat’ ontworpen. Drukkerij HenskesBrinkman/Schuurman heeft deze knutsel-kleurplaten gratis gedrukt voor de speel-o-theek. Wie de kleurplaat mooi ingekleurd/geverfd/beplakt heeft, kan de tekening uitknippen. Daarna kan je er een treinwagonnetje van plakken. Er is gekozen voor een wagonnetje omdat dit ook het logo is van Speel-o-theek Papendrecht.

Alle mooie wagonnetjes kunnen tot 10 juni as. worden ingeleverd bij boekhandel
De Meent in Papendrecht. De heer Roland Leemberg, eigenaar van boekhandel
De Meent, heeft zijn etalage ter beschikking gesteld om de wagonnetjes neer te zetten. Zo kan iedereen de werkstukken bewonderen!

Tijdens het evenement Powerpark op zaterdag 25 juni zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Er zijn 3 boekenbonnen te winnen.

Speel-o-theek Papendrecht is gevestigd in jeugdcentrum Interval (Lange Tiendweg 8a). Ouders en hun kinderen zijn hier welkom om speelgoed te komen lenen op woensdagmiddag, woensdagavond (alle even weken) en donderdagochtend. Ook grootouders, die hun kleinkinderen op bezoek krijgen, kunnen een speciaal abonnement nemen om voor die gelegenheid speelgoed te lenen! Kom gerust eens kijken.

Vanaf 25 mei 2011 kan dus ook de knutselkleurplaat  worden opgehaald, zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over de speel-o-theek vindt men op de website www.speelotheekpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.