VV Papendrecht zondag gedegradeerd naar eerste klasse

16 mei 2011
VV Papendrecht zondag gedegradeerd naar eerste klasse

PAPENDRECHT - Zoals vorige week als was verwacht, is VV Papendrecht op zondag 15 mei 2011 gedegradeerd naar de eerste klasse, na zes seizoenen achtereen in de hoofdklasse te hebben gespeeld. Ondanks een 3-2 overwinning op De Valk, was de gradatie een feit, omdat de concurrentie geen steken liet vallen.

Achteraf bezien kan gezegd worden dat Papendrecht het hele seizoen vooral heeft laten afweten op het gebied van kansen creëren en doelpunten maken. Het enige dat nu telt, is volgend snel terugkeren naar de hoofdklasse. Dit zal ongetwijfeld toch een bepaalde druk creëren, want zonder promotie is het seizoen straks bij voorbaat verloren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.