Winnaars kleurplatenactie in het zonnetje gezet

14 mei 2011 door Ad van Herk
Winnaars kleurplatenactie in het zonnetje gezet

PAPENDRECHT - Zaterdag 23 april 2011 stond winkelcentrum de Meent geheel in het teken van Pasen! Ter aankondiging van de Paasactiviteiten is voorafgaand in elke Papendrechtse brievenbus een kleurplaat op de mat gevallen. Vele kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar hebben dan ook meegedaan aan de kleurplatenactie en hebben hun kleurtalent laten zien.

Prijswinnaars
De 6 mooiste kleurplaten zijn uitgekozen door de winkeliersvereniging. Op 11 mei zijn de prijzen door Petra Elshout (Delifrance) overhandigd aan de gelukkige winnaars.

De prijswinnaars zijn:
Categorie 4 t/m 6 jaar:  Noah de Kaper, 4 jaar & Thialf Heilema, 5 jaar
Categorie 7 t/m 9 jaar:  Talytha Ziel, 8 jaar & Isadora Lorenc, 7 jaar
Categorie 10 t/m 12 jaar:  Debora van Uden, 11 jaar & Daniq Leeuw, 10 jaar

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.