Lovende woorden van Marc Forno voor Papendrechtse zanger Maurice Schaap

13 mei 2011 door Pieter van den Berg
Lovende woorden van Marc Forno voor Papendrechtse zanger Maurice Schaap

PAPENDRECHT - Donderdag 12 mei organiseerde het Leger des Heils de 2e voorronde van de talentenshow ”Together we’re one” in Theater Zuidplein. Tijdens deze voorronde was er ook een optreden van de Papendrechtse zanger Maurice Schaap. En hoewel hij niet door de jury werd beoordeeld kon jury voorzitter Marc Forno het niet laten om zijn positieve blijk van waardering uit te spreken voor Maurice, hij ziet in hem een zanger met veel potentie.

 Dat zijn optreden in de smaak viel was duidelijk want het dak ging er af tijdens het slot nummer “ You never walk alone” vanuit de zaal klonk een staande ovatie en na afloop van zijn optreden was het dringen voor de kleedkamerdeur en ontkwam de bescheiden Papendrechtse artiest er niet aan om handtekeningen uit te delen en met mensen op de foto te gaan.

 De talentenshow komt voort uit het programma “Kunst en Theater” van het Leger des Heils waarbinnen mensen hun creatieve talent kunnen ontwikkelen. Zo houdt het Leger des Heils workshops op het gebied van beeldende kunst, zang, dans en muziek. Dit kan leiden tot nieuwe contacten en een zinvolle besteding van vrije tijd. Een stimulans voor mensen die vaak hard moeten werken om hun problemen op te lossen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.