Jongerencentrum Upstairs houdt acties voor verbouwing

12 mei 2011
Jongerencentrum Upstairs houdt acties voor verbouwing

PAPENDRECHT - Jongerencentrum Upstairs, de voormalige Koffiebar De Schor aan het Bosch, is nu enige weken gesloten vanwege een grote verbouwing. Er worden momenteel een aantal acties gehouden om geld binnen te halen.

Zo heeft Upstairs meegedaan aan de De Bag2School actie. Deze is inmiddels afgelopen en er is in totaal 845 kilo aan kleding opgehaald. Een enorm gewicht, wat samen het prachtige bedrag van € 253,50 heeft opgeleverd.

Er loopt nog steeds een flessenactie. De jongeren verzamelen zoveel mogelijk flessen in de buurt, bij familie, op school, op het werk, bij vrienden etc. Hoe meer flessen hoe beter, want het geld is hard nodig. Men kan ze inleveren in de containers die bij Upstairs voor de deur staan.
 
Waarom is er geld nodig? Afgelopen week is de nieuwe elektra geïnstalleerd in het hele pand, en dat ziet er zeer goed uit. Maar tegelijkertijd kost dat ook behoorlijk wat voor de stichting. 

Verder is het besluit genomen dat de bovenverdieping een grondige make-over gaat krijgen om de bezoekers een echt sfeervolle en gezellige plek aan te bieden. Het ontwerp is inmiddels gemaakt en de eerste voorbereidingen worden nu getroffen. Wordt vervolgd dus...

Voor meer informatie, zie www.jcupstairs.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.