VV Papendrecht zaterdag plaatst zich voor nacompetitie

09 mei 2011
VV Papendrecht zaterdag plaatst zich voor nacompetitie

PAPENDRECHT - Op het zonovergotene en warme sportpark Slobbengors speelde Papendrecht op zaterdag 7 mei 2011 de laatste wedstrijd van dit seizoen. Een competitie die voor Papendrecht nog een staartje krijgt, namelijk de nacompetitie. In twee duels met de winnaar van de tweede periode uit 4D wordt dan uitgemaakt wie volgend seizoen in de derde klasse uitkomt.

Vooraf aan de ze wedstrijd stond al vast dat Papendrecht daaraan zou meedoen. Immers, concurrent TSC had de afgelopen week drie punten in mindering gekregen. In de eerste helft tegen DSE speelde Papendrecht niet goed. Wel was er bij de eerste de beste aanval een kans voor Marco Keesmaat. Op aangeven ven Wesley Wolts ging de bal over. DSE kreeg ook een kansje maar dat schot ging over. Pas na 27 minuten spelen weer een serieuze kans voor rood-zwart. Kevie geeft voor en bij de tweede paal mikt Jordy in het zijnet. Kort daarna schiet DSE maar net naast. Vlak voor rust wordt Boy Grispen diep gestuurd. Hij omspeelt de keeper, maar bij het afronden weet een speler van DSE met een sliding een doelpunt te vorkomen.

De tweede helft gaat stukken beter. Igor is dan in het veld gekomen voor Aron Kraal. Uit de eerste aanval scoort Papendrecht direct. Een voorzet van Pieter van der Kevie komt via de keeper in de voeten van Brian. Laag weet hij de bal binnen te schieten: 1-0. In de 49e minuut is het al 2-0. Na een corner komt de bal op links bij Blom. Hij zet laag voor en met de punt van de schoen tikt Igor de bal bij de eerste paal binnen. In de 53e minuut scoort Igor zijn tweede. Een corner van Kevie gaat over de keeper maar op het hoofd van Igor die simpel kan binnenkoppen. Even daarna kopt Igor na een corner over.

In de 60e minuut is DSE voor het eerste gevaarlijk in de tweede helft. Via John van Est wordt het lage schot met een stuit corner. In de 64e minuut wordt het wel 3-1. Blom raakt de bal niet goed als hij terug wil spelen op John. DSE (Rens Madden) reageert attent. In de 67e minuut wordt de marge weer terug gebracht tot 3 doelpunten. Vanaf de rand 16 krult Jordy de bal in de rechter kruising buiten bereik van de keeper: een mooi doelpunt van de goed spelende jongeling!

Frank Boogers ziet even daarna zijn schot geblokkerd door de keeper. Diezelfde Frank Boogers kopt de bal daarna in de voeten van Igor die net niet weet te scoren. In de 79e minuut wordt het 5-1. Jordy tikt de bal achter de verdediging op Wilson Joao. De stuiterende bal neemt hij op de wreef en verdwijnt in de verre hoek! In de 89e minuut komt DSE terug met een tegentreffer. Een foute pass van Papendrecht staat aan de basis van dit doelpunt. Mick is daarna te laat en Richard Mathijssen weet fraai te scoren. De klok staat al op 90 als DSE nogmaals weet te scoren. Weer is het Richard Mathijssen die de verdediging te slim af is: 5-3.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.