VV Papendrecht zondag bijna gedegradeerd

09 mei 2011
VV Papendrecht zondag bijna gedegradeerd

PAPENDRECHT - VV Papendrecht heeft op zondag 8 mei het cruciale degradatieduel in en tegen Deurne met 2-0 verloren. Om in ieder geval nog nacompetitie te kunnen bereiken, zou VV Papendrecht komende zondag thuis moeten winnen van De Valk, terwijl de naaste concurrenten Deurne en Blauw Geel'38 hun wedstrijden zouden moeten verliezen. In dat geval wordt er eerst nog een beslissingswedstrijd afgedwongen, waarvan de winnaar in de nacompetitie komt en zich definitief veilig kan spelen...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.