Bibliotheek Papendrecht heeft boekendienst aan huis

09 mei 2011 door Ad van Herk
Bibliotheek Papendrecht heeft boekendienst aan huis

PAPENDRECHT - Bibliotheek Papendrecht biedt, in samenwerking met de Stichting Welzijn Ouderen (SWOP), de gratis service van de bieb aan huis. Deze service is bedoeld voor mensen die vanwege leeftijd, ziekte of handicap niet zelf naar de bibliotheek kunnen komen. Een vrijwilliger van de SWOP komt bij de mensen thuis en bespreekt waar de interesses liggen. Vervolgens worden de boeken, dvd’s, cd’s of tijdschriften thuis afgeleverd en weer opgehaald.

De boekendienst aan huis is een gratis service die bij een abonnement van de bibliotheek in Papendrecht wordt aangeboden.  Vrijwilligers van de SWOP verzorgen dit project. Trudy van Vugt, medewerker van bibliotheek Papendrecht; “We bieden een divers aanbod aan grote letter boeken, voor diegene die wat moeite hebben met de kleine letters. Luisterboeken en tijdschriften worden ook bij de mensen thuisgebracht. We hopen hiermee onze leden goed van dienst te kunnen zijn. We zijn nog wel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons deze gratis service tot een succes willen maken.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.