Viermaster plein party

08 mei 2011 door Ad van Herk
Viermaster plein party

PAPENDRECHT - OBS De Viermaster geeft op donderdag 19 mei aanstaande een plein party. Vanaf half vier staat het schoolplein voor iedereen open, jong en oud. Je kunt je laten schminken, een rondje rijden in een paardenwagentje, meedoen met het Rad van Fortuin, blik gooien, stok vangen, touwtje trekken en grabbelen in de grabbelton. Je kunt gratis proberen in spiegelbeeld te schrijven, springen op het springkussen of een levensgroot spel spelen. Er is een mega damspel, schaakspel en mikado.

Rommelmarkt
Er is een rommelmarkt waar veel mooie materialen te koop zijn. Het pronkstuk is een echt oud schoolbankje met inktpotje. Naast veel klein materiaal dat uitgestald ligt in de kramen, zijn er ook grotere spullen te koop, zoals een bed met matras.

Talentenjacht
Wie wil kan in de hal binnen genieten van de talenten van de Viermaster kinderen. Uit alle groepen doen kinderen mee. Eind van de middag zijn de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 aan de beurt en begin van de avond de kinderen van de groepen 5 t/m 8.  ’s Avonds is er een gastoptreden van de bij oud-leerlingen en de leerlingen van groep 7 en 8 wel bekende ‘mannen van de werkweek’, zij zullen YMCA ‘dansen en zingen’.

Eten en drinken
Voor wie hier hongerig en dorstig van geworden is, is er volop drinken te koop en zijn er broodjes hamburger en Hot Dog. Voor wie wil: er is zelfs zuurkool voor bij de Hot Dog!

Goede doelen
De hele dag zijn de kinderen van De Viermaster in touw. ’s Morgens hebben zij het zomerfeest. ’s Middags houden zij een Roparun voor het team uit Strijen. Tijdens de pleinparty zal er speciale marktkraam zijn ingericht met knuffelaapjes. Wie deze aapjes koopt steunt hiermee de stichting Cystic Fibrosis (Taaislijmziektje).


Zin gekregen?
Wie zin heeft: donderdag 19 mei van 15:30 uur tot 20:30 uur wordt de Plein Party gehouden. Basisschool De Viermaster ligt aan het Van der Palmpad 2, naast het Willem de Zwijger College. Bij slecht weer worden de activiteiten naar binnen verplaatst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.