Politie zoekt getuigen beroving

06 mei 2011

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van de beroving bij aan de Matena, nabij de kruising van de Baanhoek met de Ketelweg. Woensdagochtend 4 mei rond 8.30 uur kwam de eigenaar van een autobedrijf, een 53-jarige man uit Papendrecht, bij zijn bedrijfspand aanrijden, toen plots twee onbekende mannen op hem afkwamen. De twee mannen bedreigden de eigenaar met een wapen en dwongen hem zijn geld af te geven. Vervolgens reed het tweetal in de auto van de man weg en stapten even verderop over in een andere auto, waarna de twee er vandoor gingen in de richting van de Geulweg.

De politie startte direct een onderzoek naar de beroving. Er werd onder meer een buurtonderzoek ingesteld en de Unit Forensische Opsporing kwam ter plaatse om een sporenonderzoek te doen. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de beroving of die meer informatie hebben en beschikt over de volgende signalementen:
Dader 1: blanke man, ongeveer 1.90m lang, breed postuur, helm, korte donkere jas.
Dader 2: blanke man, normaal postuur, helm.

Mensen die de beroving hebben zien gebeuren of meer informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.