Nieuwe brochure Theater De Willem

06 mei 2011
Nieuwe brochure Theater De Willem

PAPENDRECHT - De brochure met daarin onder meer het nieuwe programma van Theater De Willem wordt op 9, 10 en 11 mei huis aan huis in Papendrecht bezorgd. Ook iedereen die het afgelopen jaar kaartjes heeft gekocht, krijgt het boekje thuisgestuurd.
Vanaf woensdag  23  mei worden de abonnementen in ontvangst genomen. Zo heeft iedereen bijna twee weken de tijd om het bestelformulier in te vullen en gelijke kansen met het inzenden.

Brochure op 12 mei nog niet ontvangen? Vraag hem aan via het telefoonnummer 078-6158226.
www.theaterdewillem.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.