Extra spektakel op Papendrechtse kermis

06 mei 2011 door Ad van Herk
Extra spektakel op Papendrechtse kermis

PAPENDRECHT - Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 mei is er weer kermis op de Markt in Papendrecht. Dit jaar zijn er enkele nieuwe, spectaculaire attracties. 

Zo is er de Booster, een spectaculaire snelheidsmachine die bezoekers tot tientallen meters hoogte door het luchtruim laat zoeven terwijl de gondel ook om de eigen as tolt.  Op de Wipp zweven bezoekers in gondels van boven naar beneden, van links naar rechts. Eerst langzaam, maar snel wor dt het tempo opgevoerd waarna met grote snelheid het oriëntatievermogen op de proef wordt gesteld. Bij de Autoscooter mogen passagiers de verkeersregels aan hun laars lappen. Rechts heeft normaal gesproken altijd voorrang, maar niet in de Autoscooter! Ongeremd botsen draagt hier juist bij aan het pure kermisplezier. Wie op avontuur wil in de Flying Bob, reist als in een bobslee over bergen en dalen, met een steeds hogere snelheid. Een winters landschap zoeft voorbij, plots gaan de motoren vol open en op verschillende punten liggen de gondels ineens schuin omhoog. De Flying Bob is een intense sensatie.

Voor de kleintjes zijn er een trampoline, mini cars en natuurlijk een draaimolen. Wie het iets rustiger aan wil doen, kan een gokje wagen of lekker snoepen van typische kermislekkernijen. Kortom, voor ieder is er wat wils en alle Papendrechters zijn van harte welkom op de kermis.
Kortingsbonnen en meer informatie zijn verkrijgbaar op www.kermispapendrecht.nl.

Wegafsluitingen i.v.m. kermis
De opbouw van de kermis start zaterdag 14 mei om ca. 18.00 uur. In verband daarmee is het marktplein vanaf dat tijdstip geheel afgesloten.
Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 mei is de rijbaan van de Markt (tussen de bibliotheek en de kruising met de Schoolstraat) gesloten voor verkeer (de parkeerplaatsen naast de bibliotheek blijven beschikbaar). 
Van zaterdag 14 mei (18.00 uur) tot en met zondag 22 mei 2011 (10.00 uur) is een gedeelte van het parkeerterrein aan de Lange Tiendweg afgesloten.


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.