Commissie Molenvliet vergeet de kinderen niet

26 april 2011
Commissie Molenvliet vergeet de kinderen niet

PAPENDRECHT - Zaterdag  23 april pakte commissie Molenvliet groot uit voor onze kleinen. Er was namelijk gelegenheid om te knutselen. Verder kon er een zeepketting gemaakt worden. Ook konden de kinderen eitjes rapen met de Paashaas. Het geheel werd afgesloten met een kinderbingo met leuke prijzen.

Deze actie stond in het teken van het doel van de commissie. Dat is om jong en oud in de wijk samen te brengen om zo een krachtwijk te worden. In september is de volgende activiteit.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.