Fietser loopt beenletsel op na aanrijdingen

21 april 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op de Vijzellaan heeft op dinsdagmiddag 19 april net na 15.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een 71-jarige fietser uit Alblasserdam en een 20-jarige scooterrijder uit Papendrecht. De Papendrechter moest vermoedelijk uitwijken voor een groep fietsers waarna de aanrijding ontstond. De fietser raakte gewond aan zijn knie en werd voor behandeling naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht, de scooterrijder liep geen letsel op.
De politie deed technisch onderzoek op de plaats van het incident. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.