Jongeren Werkvakantie Oeganda houden acties

21 april 2011

PAPENDRECHT - In de zomer van 2011 zullen 9 jongeren uit de Bethlehemkerk en de Morgensterkerk op werkvakantie gaan naar Oeganda. In het dorpje Kiwangala zullen ze meehelpen met het verder bouwen aan een school voor meer dan 700 kinderen. Dit zijn kinderen die geen ouders meer hebben en kinderen van ouders die onder de armoedegrens van Oeganda moeten leven.

De groep heeft al een mooi bedrag binnen voor de reis, maar heeft ook nog flink wat geld nodig om hun doel te bereiken.
Om geld binnen te halen, voeren ze allerlei acties.

Op Koninginnedag staan ze op ze markt in Papendrecht en Dordrecht, waar ze o.a. nieuwe viltcreaties gaan verkopen.

Een andere actie is "een heitje voor een karweitje". Mensen die bijvoorbeeld nog een verfklus of andere klussen in en rond huis hebben, kunnen dit laten uitvoeren door een aantal jongeren voor een leuke prijs. Een afspraak kan worden gemaakt via info@werkvakantieoeganda.nl
Voor meer informatie, zie www.werkvakantieoeganda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.