Naomi Klooster clubkampioene turnen

18 april 2011 door Ad van Herk
Naomi Klooster clubkampioene turnen

PAPENDRECHT - Sinds afgelopen zaterdagmiddag mag Naomi Klooster zich de nieuwe clubkampioene van Olympia noemen. De instapturnster liet haar wedstrijdoefeningen het netste zien aan de jury en werd daarmee eerste. Ze won de wisselbeker 2011. Uiteraard kreeg ze ook een gouden medaille voor haar eerste plaats in de categorie instap. En er werden nog meer gouden medailles uitgereikt. Summer Howe (jeugd B), Lysanne Meijer (jeugd A) en Jessy Howe (senioren B) lieten zien de beste te zijn in hun categorie. Op ieder niveau was er ook een zilveren medaille te verdienen. Die gingen naar: Alissa de Jong (senioren B), Kirsten Kuntz (jeugd A), Inge Nederhof (jeugd B) en Helene Borsje (jeugd B). Het was een gezellige wedstrijd in de eigen gymzaal De Olympiaan. Op alle toestellen werd tegelijk geturnd en de juryleden hadden het druk met beoordelen van de oefeningen. Als toegift lieten enkele senioren A hun vloeroefeningen zien. Zij deden niet mee aan de wedstrijd, omdat zij komende week nog een poulewedstrijd tegen O&O Zwijndrecht moeten turnen in het Rayon Turn Toernooi. Voor alle overige teams zijn de poulewedstrijden al achter de rug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.