Spanning terug bij schaakcompetitie

17 april 2011 door Ad van Herk
Spanning terug bij schaakcompetitie

PAPENDRECHT -  De strijd om het clubkampioenschap van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam is- met nog vier partijen te gaan - erg spannend. Het verschil tussen de twee Alblasserdammers Meinte Smink en Kees Brinkman is minimaal geworden, doordat Smink verrassend verloor van Ron Melger. Brinkman versloeg Theo Punt. Ron Melder rukte door zijn zege op naar de vierde plaats in het klassement, terwijl Philip Kraaiveld de derde plaats bezet. In de jeugdcompetitie gaat Remco Schimmel afgetekend aan de leiding, gevolgd door Jorin Knaap en Lennard van Hal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.