Koog Zaandijk slaat terug tegen PKC in kruisfinale

11 april 2011
Koog Zaandijk slaat terug tegen PKC in kruisfinale

PAPENDRECHT - Op zaterdag 9 april 2011 speelde PKC de tweede wedstrijd in de kruisfinale van het zaalseizoen om een plaats in de finale in Ahoy. Deze wedstrijd mocht voor PKC niet verloren gaan, anders zou er een derde beslissingswedstrijd volgen. Koog Zaandijk vocht voor haar laatste kans.

Koog Zaandijk was echter te sterk voor PKC en won met 21-26. De eerste helft ging min of meer gelijk op, in de tweede helft sloeg Koog Zaandijk toe.

Op dinsdag 12 april moet PKC dus een derde en beslissende wedstrijd spelen, wederom in Koog Zaandijk.

Fotograaf: Peter Besemer
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.