Politie onderzoekt verdachte situatie Gerbrandystraat Papendrecht

08 april 2011

PAPENDRECHT - De politie doet onderzoek naar een verdachte situatie die op woensdagmiddag 6 april rond 13.30 uur plaatsvond in de P.S. Gerbrandystraat in Papendrecht. 
Op dat tijdstip liep daar een 7-jarige jongen uit Papendrecht richting huis toen een onbekende man de jongen zou hebben beetgepakt en zou hebben mee getrokken. De jongen vertrouwde het niet, rukte zich los en verstopte zich. Daarna rende hij naar huis. Er werd melding van gemaakt bij de politie waarna het de agenten vanmiddag lukte contact te krijgen met het gezin om het volledige verhaal op te tekenen.

Mogelijk zijn er getuigen geweest die iets van het incident hebben gezien op woensdagmiddag 6 april rond de klok van 13.30 uur in de P.S. Gerbrandystraat.
Het zou gaan om een man gaan met het volgende signalement: licht getinte huid, normaal postuur, klein van stuk, kort donkerblond haar (geen stekels), leeftijd geschat tussen 30 en 40 jaar.
Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.