Kinderkledingbeurs levert 600 euro op

04 april 2011
Kinderkledingbeurs levert 600 euro op

PAPENDRECHT - Op zaterdag 2 april 2011 werd er in De Spil een kinderkledingbeurs georganiseerd door de Vrije Baptisten gemeente Papendrecht. Vele jonge moeders sloegen hun slag en kochten diverse kledingstukken voor hun kinderen.

Aan het eind van de beurs werd er een mooie opbrengst bekend gemaakt, namelijk € 600,-. De opbrengst komt ten goede aan de actie “Kerk (Z)onder Dak”, dat is opgestart om een nieuwe huisvesting voor de gemeente financieel mogelijk te maken.

Organisator Corina van Holten is enthousiast: "We hebben een gezellige dag gehad met een mooie opbrengst. Het zou zomaar eens kunnen dat dit een blijvertje wordt en dat we het jaarlijks gaan organiseren!"

Foto: Harm Verheul

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.