Gelijkspel Drechtstreek

03 april 2011 door Ad van Herk
Gelijkspel Drechtstreek

PAPENDRECHT - Voor de tweede keer in een week eindigde een wedstrijd van Drechtstreek in een 0 – 0 eindstand. Op dinsdagavond in Gorinchem eindigde het restant van de wedstrijd tegen SVW met die eindstand en zaterdag gebeurde dat thuis tegen Sleeuwijk. Drechtstreek slaagde er niet in om een vuist te maken tegen het type voetbal dat Sleeuwijk op de mat legde. Het bediende zich van veel lange ballen en verdedigde stevig op de man. Al na acht minuten was er de eerste goede kans voor Sleeuwijk  maar een keihard schot eindigde op de paal. Halverwege de eerste helft belaagde Drechtstreek ook enkele malen het doel van de goed keepende Cornë Dekker maar Wesley Kiel schoot net over en een fraaie kopbal van Jorn van Drimmelen werd goed gestopt.

Ook in de tweede helft bleef Sleeuwijk, dat op de één na laatste plaats staat, vechten voor minimaal één punt. En daar slaagde het ook in want Drechtstreek was niet bij machte om door de verdedigende stellingen heen te komen. Kort voor het eind van de wedstrijd had Erwin van der Heiden nog de wel de kans om de winnende goal te scoren maar zijn schot ging huizenhoog over het doel.

De kans is groot dat coach Jan Kroos het de rest van de seizoen zonder routinier John den Dunnen zal moeten stellen want die liep kort na rust een hamstring blessure op.

Op dinsdag 5 april speelt Drechtstreek om 18.30 uur thuis tegen Altena en zaterdag komt GJS op bezoek. Beide tegenstanders speelden zaterdag tegen elkaar en zagen de wedstrijd na ongeregeldheden gestaakt worden bij een 3-1 tussenstand voor GJS.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.