Mooiste droomboom is van Tim de Bie

02 april 2011
Mooiste droomboom is van Tim de Bie

PAPENDRECHT - Na het planten van de fruitbomen tijdens de Nationale Boomfeestdag kregen de leerlingen nog 'huiswerk' mee. De opdracht was: ontwerp een droomboom in de vorm van een tekening, werkstuk, gedicht of muziekst uk. Wethouder Kees Koppenol had de eer om de winnende droomboom te kiezen. Hij lette niet zozeer op de mooiste uitvoering, als wel op de mooiste droom.

De wethouder riep Tim de Bie als winnaar uitgeroepen. Tim maakte een glijboom: een boom die je ook als speelobject kunt gebruiken zonder hem te beschadigen. Tim won hiermee een survivaldag bij de Natuur- en Vogelwacht met zijn hele klas (groep 8a van 't Kofschip) mag mee. De wethouder riep de leerlingen die hadden meegedaan met de Boomfeestdag ten slotte op af en toe vooral eens kijken naar de groei van 'hun' boom.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.