Kinderen genieten van Lentefeest

28 maart 2011
Kinderen genieten van Lentefeest

PAPENDRECHT - Op zaterdag 26 maart 2011 organiseerde Jeugdcentrum Interval weer het jaarlijkse Lentefeest.

Op deze dag waren voor alle leeftijden allemaal leuke activiteiten in en rond het jeugdcentrum.

Kinderen konden leuke workshops zoals schilderen en knutselen volgen, rondspringen op het springkussen en kijken bij de boerderijdieren. Ook waren er leden van Scouting Brederode aanwezig met o.a. een vuurton om brood te bakken.

Ook kon men leren pioneren. In de grote zaal van Interval was een tekenexpositie te bewonderen van de cursisten.

Foto’s: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.