Schaakclub 55+ zoekt nieuwe leden

24 maart 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Bent u 55+ en vindt u het leuk om te schaken? Kom op donderdagmiddag naar de Spil. De Schaakclub is een gezellige, overzichtelijke schaakvereniging waar nieuwe leden van harte welkom zijn. Zelfs als u niet kunt schaken zijn er leden die u het schaken willen leren. Kortom wie zich eenmaal per week wil inspannen middels het spelen van een partij schaak en zich tijdens en/of na afloop van deze partij wil ontspannen met een goed gesprek is bij de Schaakclub aan het juiste adres. De wekelijkse clubmiddag is op donderdagmiddag van 13.15 uur tot uiterlijk 17.00 uur in Spil, stellingmolen 184. Voor inlichtingen kunt u op werktijden terecht bij Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum), Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, telefoon 078-6154741. Of na 19.00 uur bij de heer Plantfeber, telefoon 078-6155749.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.