AV PASSAAT atleten geven kleur aan de Cross-competitie 2011

21 maart 2011 door Ad van Herk
AV PASSAAT atleten geven kleur aan de Cross-competitie 2011

PAPENDRECHT -  zaterdag 19 maart werd, onder een heerlijk oranje lentezonnetje, de laatste wedstrijd van de regionale veldloopcompetitie gehouden in Gorinchem.  De atleten hebben in deze competitie te maken gehad met tal van barre weersomstandigheden ( storm met zware windstoten, slagregens, ijzingwekkende vrieskou en als bar hoogtepunt, sneeuwstormen in Oud-Beyerland ) om uitgerekend de laatste wedstrijd te mogen genieten van de zon. Atleten geven namelijk nooit op…
Na afloop van deze vijfde cross werden de bekers uitgereikt. Het waren vooral Passaatleden die ook de podiumplaatsen oranje wisten te kleuren.

Tristan Wijnhoven won bij de mini’s een mooie beker door de derde plaats te behalen.
Bij zowel de meisjes als de jongens van de B-pupillen, werd het gehele podium door Passaat in belag genomen. Amber Fritse werd wederom eerste, Yasmine van der Linde heel bekeken tweede en voor Eva Mol was er een mooie derde plaats.
Duane van Dijkhuizen behaalde, net als vorig jaar, afgetekend de eerste plaats gevolgd door Tobias Steevensz die, na een spannend slot van de wedstrijd, uiteindelijk toch tweede werd. Rody Leeuwis zorgde met een verdiende derde plaats voor de tweede trilogie.
Bij de meisjes A1 wist Anna van Heeswijk, de hele competitie lang, alle concurrentie moeiteloos de baas te blijven, door de eerste plaats op te eisen en ook Gabriëlle Opmeer haalde hetzelfde knappe kunststukje uit bij meisjes A2

Bij de jongens A1 was, Nederlands kampioen, Arne van der Linde wederom onverslaanbaar met zijn eerste plaats en bij de jongens A2 stonden Thijmen Vogel op één en Martijn Ruisbroek op plaats twee broederlijk naast elkaar.
Ook bij de D-Junioren was het prijs. Lotte Hagestein werd daar weer, na een goede race, heel knap eerste, evenals Diëgo Groeneveld die ondanks een onfortuinlijke val toch, als glorieus triomfator bij de
D-jongens, de eerste prijs mocht ophalen. Robert ten Hulzen werd in dezelfde categorie heel verdiend tweede.  Bij de C-junioren waren twee van de drie plaatsen voor Passaat atletes.  Lindy van den Bout eindigde hier prima als tweede en Michelle Smid behaalde een buitengewoon knappe derde plaats.

Ook alle andere atleten van AV Passaat, die niet in de prijzen vielen, hebben het afgelopen cross-seizoen weer fantastische prestaties geleverd !

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.