Groot Expertisebureau steekt turnsters Olympia in het nieuw

21 maart 2011 door Ad van Herk
Groot Expertisebureau steekt turnsters Olympia in het nieuw

PAPENDRECHT - Groot Expertisebureau uit Papendrecht heeft gezorgd dat de jeugdturnsters van Olympia voortaan in nieuwe trainingspakken naar de turnwedstrijden kunnen. Groot Expertisebureau, dat de sponsoring deed voor de 23 trainingspakken, is zeer tevreden met het resultaat.

Het bedrijf is gevestigd in Papendrecht en is een onafhankelijk letselschadebureau dat slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen bijstaat bij het verhalen van de door hen geleden (letsel)schade op de aansprakelijke partij. Georgette Kuntz, expert personenschade bij Groot Expertisebureau stelt dat de dames er “keurig uitzien”. Ze is tevens zeer tevreden met de mooie opdruk op de achterzijde van het jasje, waarop duidelijk het logo van het  kantoor gedrukt staat. De dames en de trainsters van de jeugd van Olympia Papendrecht zijn Groot Expertisebureau zeer dankbaar, wat zij uitten met een persoonlijke vaas, een bos bloemen en een groot applaus.

De nieuwe trainingspakken leverden ook gelijk winst op in de wedstrijden van beide teams. Jeugd B wist te winnen van SSS Nieuwpoort met ruim verschil. Voor dit team komt een finaleplaats van het Rayon Turn Toernooi 2011 nu heel dichtbij. Elise Vonk en Summer Howe eindigden beiden op de eerste plaats voor Olympia! En de jeugd A wist afgelopen zaterdag te winnen tegen Synergos Sliedrecht met 239.90 tegen 230.35. Kirsten Kuntz was de beste Papendrechtse turnster met maar liefst 51 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.