Tien geslaagden bij schaakclub

20 maart 2011
Tien geslaagden bij schaakclub

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Op vrijdag 18 maart zijn 10 schakers geslaagd voor hun stappenexamen.

Op de foto laten ze trots hun diploma’s zien. Vooraan van links naar rechts: Michelle Weemhof (stap 2), Loïs van den Oever (stap 1), Martijn Hardam (stap 1), Kors Kraaieveld (stap 1) en Yannick Hulsbos (stap 1). Achteraan van links naar rechts: Daan Vervoorn (stap 2), Kaspar Bennis (stap 2), Jorin Knaap (stap 3), Niraj Gurung (stap 2) en Jan-Willem van Leeuwen (stap 2).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.