Bij aanrijding betrokken bestuurster donkerblauwe Volkswagen gezocht

18 maart 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar de bestuurster van een donkerblauwe Volkswagen, mogelijk model Jetta in een oudere uitvoering. De vrouw was op woensdagmorgen 16 maart omstreeks 08.00 uur betrokken bij een aanrijding op de eerste rotonde op de Veerweg, gezien vanaf de brug over de snelweg ter hoogte van de Wieklaan.
De vrouw reed een 16-jarig meisje uit Bleskensgraaf op een scooter aan. De automobiliste vroeg hoe het ging, het meisje was niet gewond waarna beiden na het incident verder reden.
Later bleek dat de scooter schade had. Het meisje wil graag alsnog met de automobiliste in contact komen. Zij ka2011024126n zich melden op het politiebureau in Papendrecht of via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.