Lente begint op Wasko kinderdagverblijf in kannen en kruiken

17 maart 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De Nationale Boomplantdag op woensdag 23 maart a.s. wordt heel bijzonder voor Wasko Kinderdagverblijf In Kannen en Kruiken. Op initiatief van de gemeente Papendrecht wordt het speelterrein samen met de kinderen ‘lenteklaar’ gemaakt!
Van 10.00 tot 10.45 uur gaat de gemeente samen met de kinderen en de leidsters aan de slag met de bloembakken, plantjes, aarde, gieters en schepjes die door de gemeente ter beschikking worden gesteld. Zo krijgt In Kannen en Kruiken dankzij de gemeente Papendrecht een fleurig speelterrein.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.