F5 van PKC Kampioen

15 maart 2011 door Ad van Herk
F5 van PKC Kampioen

PAPENDRECHT - Dit zaalseizoen heeft F5 een grote overwinning behaald. Het team is namelijk kampioen geworden. Tijdens hun kampioenswedstrijd leken ze geen last te hebben van zenuwen. Door goed samenspel wisten de jonge spelers goed te scoren. Ouders langs de kant echter zaten met gekromde tenen.

Na veel zweet en een paar tranen wist het team te winnen van de tegenpartij. De trainsters Vera de Heer en Naomi van Drimmelen waren trots op hun team. Hopelijk speelt F5 ook het veldseizoen weer de sterren van de hemel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.