Aanstormende talenten PKC

15 maart 2011 door Ad van Herk
Aanstormende talenten PKC

PAPENDRECHT - Afgelopen zaalseizoen heeft PKC/LukassenBoer een nieuw F team mogen verwelkomen. F8 is een gezellig team met beginnende korfballers. Het team wordt gecoachd door Olav van Wijngaarden, Mark van der Wiel en Matthias Vermeij. Door het enthousiasme en het doorzettingsvermogen wint F8 nu geregeld een wedstrijd wat een goede prestatie is aangezien de spelers net beginnen met korfballen. Het team bestaat uit drie dames en drie heren. Binnenkort start het nieuwe buitenseizoen, de verwachtingen van F8 zijn hoog. De spelers en trainers hopen dat hun harde werken beloond wordt  door kampioen te worden. Hopelijk horen we meer over deze aanstormende talenten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.