Automobilist met ongeldig rijbewijs bekeurd

15 maart 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op de rijksweg A15 richting Gorinchem heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag 15 maart een 31-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden nadat hij bij wegwerkzaamheden de maximum snelheid overschreed. De man reed bij Papendrecht 1
00 km/u waar 70 km/u was toegestaan. Uit verder onderzoek bleek de man zich niet te kunnen legitimeren en kwamen de agenten erachter dat zijn rijbewijs al sinds 2008 ongeldig was verklaard. De man werd voor deze feiten met verschillende boetes na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.