Scooterrijder gewond na eenzijdig ongeval

11 maart 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op de Ketelweg is op donderdagmiddag 10 maart een 16-jarige jongen uit Oud-Alblas gewond geraakt toen hij met zijn scooter in onbalans raakte. Omstanders troffen de jongen in een groenstrook aan de Ketelweg aan en belden de politie.


De jongen heeft vermoedelijk het verdrijvingsvlak over het hoofd gezien waarna hij tegen de rand van de stoep reed en van zijn scooter werd gelanceerd. In het ziekenhuis werden diverse kneuzingen geconstateerd.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.