Jonge vrouw zonder rijbewijs en onder invloed aangehouden

06 maart 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden wegens rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs. Surveillerende agenten zagen de auto rijden bij winkelcentrum de Meent in Papendrecht.

De bestuurster trachtte er even vandaar te gaan maar stopte toch op aangeven van de politie in de Havenstraat. Ze bleek geen rijbewijs te hebben en blies op het politiebureau een alcoholpromillage van 2. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.