15-jarige verdacht van diefstal kluissleutel en inhoud kluis

05 maart 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 15-jarige jongen uit Papendrecht wordt verdacht van diefstal van de kluissleutel en het wegnemen van de inhoud van de kluis in een zwembad aan de Lange Tiendweg in Papendrecht. De diefstal vond plaats op woensdag 2 maart, de verdachte werd na onderzoek zaterdagochtend 5 maart aangehouden. De knul was die woensdagmorgen samen met een andere medewerkster de enige in het pand. Hij kleedde zich om in de ruimte waar de kluis staat en kort daarna moest hij plots weg omdat hij zijn werkschoenen zou zijn vergeten. Daarna kwam de 15-jarige niet meer terug. Het geldbedrag dat werd gestolen, bedraagt enkele honderden euro’s. De verdacht zal worden verhoord, personeel van het zwembad heeft aangifte gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.