Rommelmarkt ten bate van kinderstraatspeeldag 2011

04 maart 2011 door Pieter van den Berg
Rommelmarkt ten bate van kinderstraatspeeldag 2011

PAPENDRECHT - Rommelmarkt spullen gezocht voor kinderstraatspeeldag.

De werkgroep Hendrik Breitnerstraat organiseert op zaterdag 16 april een grote rommelmarkt en is hiervoor op zoek naar klein materiaal. Door de economische omstandigheden is het dit jaar erg moeilijk om voldoende sponsors te vinden die deze “mini kermis” voor kinderen willen ondersteunen.

Daarom organiseert de werkgroep een rommelmarkt waarvan de opbrengt geheel ten bate komt van de nationale kinderstraatspeeldag die dit jaar op woensdag 1 juni zal plaatsvinden. De kinderstraatspeeldag wordt jaarlijks door ruim 800 kinderen bezocht en mag niet verloren gaan.

Heeft u materiaal wat u beschikbaar wilt stellen dan kunt u contact opnemen met de heer C.J. Troost bereikbaar op 06- 24433594 of c.troost3@chello.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.